1. WIE ZIJN WE

Met een aantal zelfstandige opticiens werd beslist om gezamenlijk een webshop te bouwen met kwaliteitsvolle brillen. Deze opticiens hebben elkaar gevonden door de overeenkomsten in de kernwaarden: topkwaliteit (zowel in aanbod als in uitrusting) tegen een eerlijke prijs. Het voordeel aan de groep is dat je in elk van de winkels terechtkan voor een persoonlijk contact.

 

 

2. KEUZE MONTUREN

Naast de beperkte keuze die online gepresenteerd wordt, beschikt elke winkel nog over een groot aantal andere monturen. Het loont zeker de moeite om bij ons even te komen passen.

 

 

3. TERUGSTUREN

Elke klant heeft het recht om zonder aantoonbare reden af te zien van zijn aankoop binnen de redelijke bedenktermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in vanaf de dag van ontvangst van de aankoop door de klant. Tijdens de bedenkperiode zal de klant de ontvangen producten en de verpakking bewaren als een goede huisvader. Indien de klant gebruik wil maken van zijn herroepingsrecht dient hij alle producten incl. de originele verpakking terug te brengen naar 1 van de winkels. Mogelijke kosten in geval van herroeping zijn beperkt tot de kosten voor de terugzending van de ontvangen producten. Indien de klant reeds betaalde voor de geretourneerde goederen, dan zal het bedrag binnen de 30 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten worden terugbetaald.

OPGELET: Elk recht op retour vervalt ingeval van levering van producten die op maat, volgens de specificaties van de klant worden gemaakt.

Het herroepingsrecht kan niet uitgeoefend worden voor de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde goederen, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. F.H.Optics BVBA kan de aangekochte goederen bijgevolg niet terugnemen binnen de gestelde termijn van 14 dagen, gezien de goederen vervaardigd werden volgens de specificaties van de klant en de goederen een duidelijk persoonlijk karakter hebben. Hierdoor vervalt het herroepingsrecht van de bij F.H.Optics BVBA aangekochte goederen volledig.

Ben je niet tevreden over de geleverde goederen? Dan kan je steeds een klacht indienen bij onze klantendienst binnen de vooropgestelde termijn vastgesteld in de algemene voorwaarden.

 

 

4. VERSTUREN EN MAILEN

De brillen worden naar jou opgestuurd met de post in een aangepaste beschermende verpakking. Gedurende het volledige bestelproces is er iemand die je op de hoogte brengt van de status van je bestelling. Bij het afleveren van het pakket zal je gevraagd worden om te tekenen voor ontvangst.

 

 

5. CONTROLE ZICHT EN AANPASSING CONTACTLENZEN

In elke winkel kan je terecht voor een opmeting van je zicht, advies en aanpassing van contactlenzen door een gediplomeerd opticien. Contacteer hiervoor de winkel naar keuze om een afspraak te maken. Controle zicht + advies: 25 euro. Controle zicht + advies + contactlensaanpassing: 35 euro.

 

 

6.DIENST NA VERKOOP

Voor elke aanpassing en onderhoud van je bril of zonnebril, ben je welkom in één van onze winkels.

 

 

7. INFORMATIE

Voor meer informatie kan je gerust bellen naar 09 230 29 75 of spring even binnen in één van onze winkels. Een gediplomeerd opticien zal je vragen met plezier beantwoorden.